Prudce návykový cuketový nákyp se sýrem a česnekem: U nás nestihne ani vychladnout, vyjídáme ho rovnou z plechu !

5242
Sdílejte

1. Vymícháme řídké těsto a nalijeme do menšího pekáčku (32x22cm), vymazaného sádlem a vysypaného krupicí a necháme asi 5 minut odstát, než vložíme do trouby (krupice navlhne a neudělá tvrdou kůrku).

2. Po zapečení potřeme sádlem, aby se nákyp svrchu pěkně leskl a nevysušil se.

3. Pečeme asi 50 minut na 180 stupňů.

Nejlépe se servírujte mírně vychladlé nebo klidně i studené.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články