Upekla piškot a rodina ohrnula nos. Tak na to nalila jogurt se smetanou a posypala to kompotem. Za chvíli se po plechu jen zaprášilo!

3079
Sdílejte

Pracovní postup

Připravte piškotové těsto. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky s cukrem vyšlehejte do pěny a po lžičkách zašlehávejte horkou vodu. Nakonec přidejte olej, mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakao. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a opatrně ho zapracujte do těsta.

Troubu rozehřejte na 180°C. Pekáček vyložte pečícím papírem, vlijte do něho těsto a upečte. Nechejte vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články