Měli chuť na zákusek, ale nechtělo se jim do cukrárny. Jejich báječná máma je překvapila takovým dezertem, jaký ještě neochutnali. Za pár minut byl plech pryč!

3059
Sdílejte

Jakmile získáte hladké jemné těsto, vylijte ho na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Troubu vyhřejte na 180°C a pečte asi 15 – 20 min dozlatova. Propečenost zkoušejte špejlí nebo špagetou.

Do misky nasypte lesní ovoce. Oloupejte pomeranč a nakrájejte ho na menší kostky. Kiwi a banán oloupejte a nakrájejte je na kolečka o síle cca 0,5 cm. Hroznové kuličky rozpulte a vyberte semínka. Vše přidejte k lesnímu ovoci a řádně promíchejte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články