Každý den jedla koláč a nepřibrala ani deko! Zamlsejte si zdravě a bez výčitek i vy.

1982
Sdílejte

 

Ingredience

  • 4 vejce
  • 140 g mandlového másla (nebo jiného oříškového másla, které lehce vyrobíte rozmixováním oblíbených oříšků)
  • ¾ šálku hnědého cukru
  • 70 g míchaného sušeného ovoce

Pracovní postup

Do mixéru rozklepněte vajíčka a šlehejte při nejvyšší rychlosti asi 7 minut, dokud hmota třikrát nezvětší svůj objem. Přisypejte hnědý cukr a šlehejte další cca minutu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články