Okurku smíchala s česnekem a křenem, zasypala to sýrem a namazala na suchary. Za pár minut připravila takovou pomazánku, kterou neseženete v žádném obchodě! Pochutnáte si a nepřiberete.

2005
Sdílejte

Pracovní postup

Okurku oloupejte, rozpulte a odstraňte jadérka. Nakrájejte ji na malé kostky, osolte a promíchejte. Nechejte ji asi 15 minut stát. Během této doby okurka pustí vodu, kterou vylijte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články