Nasypala do vody brambory, ořechy a nivu. Za 10 minut už servírovala takovou polévku, jakou vám neuvaří ani v té nejlepší restauraci. Skvělá chuť za pár kaček.

2245
Sdílejte

Polévku rozmixujte a přidejte nastrouhanou nivu a parmezán. Vařte na mírném ohni, dokud se sýry úplně nerozpustí. Nakonec přidejte mléko a jemně rozetřený česnek. Podle chuti osolte a opepřete.

Chleba nakrájejte na kostičky a dozlatova opečte na troše oleje. Vyjměte a na oleji osmahněte nahrubo nasekané ořechy. Tímto posypte polévku na talíři těsně před podáváním. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články