Neskutečně dobrý tvarohový koláč z listového těsta: Nespleťte si ho s ruskou zmrzlinou !

8752
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

3. K utřeného tvarohu přidáme kysanou smetanu, šlehačku a želatinový ztužovač. Vmícháme pokrájené broskve a zlehka promícháme. Na jeden plát vychladlého těsta natřeme připravenou náplň a přikryjeme druhým plátem vychladlého těsta. Koláč odložíme do chladničky ztuhnout. Po ztuhnutí koláč pokrájíme, posypeme práškovým cukrem a ozdobíme lístky meduňky.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články