Neskutečně dobrý tvarohový koláč z listového těsta: Nespleťte si ho s ruskou zmrzlinou !

8752
Sdílejte

Postup:

1. Listové těsto rozdělíme na dvě části a na pomoučeném vále rozválíme na velikost plechu. Obě těsta uložíme na suchý plech. Troubu vyhřejeme na 200 stupňů Celsia. Povrch těsta propícháme vidličkou a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 15 až 20 minut. Scezené broskve nakrájíme na kousky.

2. V misce utřeme tvaroh s práškovým a vanilkovým cukrem. Smetanu na šlehání vyšleháme dotuha. Želatinový ztužovač připravíme podle návodu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články