Nejpřesnější horoskop! Prozradí dost o tom, jaký chcete, aby byl váš vztah.

2406
Sdílejte

Střelec – Ve svém vztahu potřebujete především vzrušení. Potřebujete někoho, kdo bude milovat dobrodružství a cestování, stejně jako vy. Střelci jsou neklidní, nezávislí a dobrodružní. Jsou společenští a dobří v udržování přátelství. Ve vztahové sféře je to pro ně těžší. Jsou otevření novým zkušenostem a chtějí svůj život žít naplno, takže je pro ně opravdu těžké se usadit. Ve svém životě potřebují někoho, s kým bude každý den zážitkem a ne stereotypem. Někoho, kdo ukojí jejich touhu po cestování a poznávání světa. Někoho, kdo do jejich života přinese pozitivní myšlenky a radost. 

Kozoroh – Rodina je pro vás všechno a potřebujete někoho, kdo bude brát vaši rodinu jako svou vlastní. Potřebujete partnera, který bude perfektně zapadat do vaší budoucnosti. Vaše láska je vždy intenzivní. Kozorozi bývají často tvrdohlaví a mají často tendenci vzdávat se někoho, na kom jim záleží. Potřebují někoho, kdo bude respektovat jejich potřeby. Někoho, kdo do jejich deštivých a temných dnů opět přinese slunce. Někoho, díky komu budou mít každý den lepší náladu.

 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články