Nejpřesnější horoskop! Prozradí dost o tom, jaký chcete, aby byl váš vztah.

2406
Sdílejte

Lev – Lvi obvykle nemají problém s tím, získat lásku. Jsou často arogantní a tvrdohlaví. Avšak jsou to dobří milenci a milovníci. Když se zamilují, je pro ně partner tím nejdůležitějším. Lásku, kterou lev potřebuje, najde v loajálním milenci, který ho bude zbožňovat a věnovat mu dostatečnou pozornost. 

Panna – Lidé ve znamení Panny jsou chytří a pracovití. Potřebují někoho, kdo je bude ve všem podporovat. Největšího štěstí dosáhnou s partnerem, který bude vědět, kdy potřebujete pomoc, aniž by se vás ptát na to, jestli pomoc potřebujete. 

Váhy – Váhy jsou vždy spravedlivé a umí opravdu hluboce milovat, avšak při rozhodování dávají  přednost spíše svému mozku, než srdci. Potřebujete někoho, kdo vás bude milovat, bude ve vás vyvolávat neustále nové myšlenky a bude vás stále s radostí “poznávat”. Váha potřebuje ve svém životě rovnováhu. Nechtějí přehnaného milovníka ani bezcitného partnera. Potřebují někoho, kdo je bude milovat, ale s láskou to nebude přehánět. Někoho, kdo jim může nabídnout spoustu dobrodružství a někoho, kdo vnese do jejich života harmonii.

Štír – Pro štíra je prioritou důvěra. Potřebujete někoho, kdo vám bude důvěřovat a nebude žárlit. Stejně tak potřebujete někoho, u koho nebudete mít důvod žárlit. Někoho, kdo vás bude uznávat a zmírňovat vaše úzkosti. Zasloužíte si někoho, kdo bude respektovat vaše chyby a nebude vám je vyčítat. Také potřebujete vztah plný vášně!

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články