Nejlepší vepřová krkovice na pivě. Když jsem ji vytáhla z trouby, každému se sbíhaly sliny

17967
Sdílejte

1. Krkovičku nařežeme na pláty, osolíme, opepříme kořením na vepřové maso. Já jsem použila hotovou marinádu na krkovičku. Nechala jsem 1 hodinu odstát. Mezitím jsem si nařezala cibuli a vložila jsem ji do pekáče a podlela olejem.

2. Na ni jsem potom ukládala krkovičku, přikryla druhým pekáčem a vložila do trouby na 15 minut při 200 ° C. Z bujónu a 2 dl vody jsem si připravila zálivku, kterou jsem maso podlela. Dusilo se dalších 15 minut. Pak jsem ho polela pivem a nechala jsem ho dusit 20 minut stále zakryty. Posledních 20 minut maso odkryjeme a dopečeme.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články