Nejlepší vepřová krkovice na pivě. Když jsem ji vytáhla z trouby, každému se sbíhaly sliny

17935
Sdílejte

Velmi oblíbeným kusem vepřového masa je krkovice, nacházející se na krku vepře. Je poměrně dost prorostlá tukem. Má lehce načervenalou barvu a je chuťově dost výrazná a šťavnatá. Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako právě vepřová krkovice. Její častá konzumace se příliš nedoporučuje lidem bojujícím s vysokým cholesterolem, vepřové maso je totiž bohaté na vitamin B1, který pomáhá posilovat nervový systém a odbourávat sacharidy.

Krkovici lze péct, grilovat, smažit v trojobalu jako řízek. Mlsouni se shodují, že nejšťavnatější řízek je právě z lehce prorostlé krkovičky.
Připravili jsme si dnes pro vás recept krkovičku na pivě. Budete potřebovat :

Suroviny:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články