Nedělní delikatesa: Kaštanový dort s malinovými povidly

2645
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

3. Vychladlý korpus rozkrojíme na dvě části. Každou část pokapeme likérem a potřeme marmeládou. Jednu část korpusu potřeme částí náplně a uložíme druhou část korpusu. Povrch i boky dortu potřeme zbylou náplní a odložíme do chladu. Po ztuhnutí nakrájíme, ozdobíme kaštany a strouhanou čokoládou.

4.Náplň: Máslo vyšleháme s práškovým a vanilkovým cukrem. Přidáme likér, po částech kaštanové pyré a prošleháme. Nakonec vmícháme ušlehanou smetanu.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články