Nedělní delikatesa: Kaštanový dort s malinovými povidly

2645
Sdílejte

350 g kaštanového pyré
150 g moučkového cukru
200 g másla, 150 ml vyšlehané smetany ke šlehání, 1 balíček vanilkového cukru, 3 lžíce mandlového likéru

Postup:

1. Žloutky utřeme s máslem a práškovým cukrem. Přidáme kaštanové pyré, vychladlou čokoládovou polevu, mouku s kypřícím práškem a tuhý sníh ušlehaný z bílků.

2. Těsto dáme do předem vymazané, moukou vysypané dortové formy o průměru 22 cm a upečeme ve vyhřáté troubě.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články