Naplnila těsto kompotem a dala to vařit do páry. Za 15 minut podávala neskutečně lahodný oběd. Celá mísa zmizela za pár chvilek.

2516
Sdílejte

 

Pracovní postup

Do misky rozdrobte kvasnice, přidejte trochu teplého mléka a cukru, přikryjte utěrkou a nechte na teple vzejít kvásek.

Mouku a cukr prosejte do mísy, udělejte doprostřed důlek a vlijte vzešlý kvásek. Rukama dobře propracujte hladké pružné a nelepivé těsto, které nechte je na teple pěkně vykynout.

Vál posypte moukou a z vykynutého těsta vyválejte plát o síle asi 0,5 cm. Nožem nebo rádýlkem rozdělte plát na čtverečky o rozměrech 5 x 5 cm.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články