Maďarský pěnový koláč jako dech: O nic složitější než klasická bublanina, ale výsledek je nesrovnatelný !

14937
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

5. Opatrně vmícháme do sněhu rybíz nebo jiné ovoce.

6. Plech jsem vyložíme pečícím papírem. Na papír rozetřeme těsto. Navrch natřeme sníh s rybízem.

Vrch uhladíme a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 ° C. Koláč pečeme 25 minut.Dobrou chuť.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články