Maďarský pěnový koláč jako dech: O nic složitější než klasická bublanina, ale výsledek je nesrovnatelný !

14937
Sdílejte

1 kg rybíz nebo jiné ovoce

Recept pokračuje na druhé straně

Postup:

1. Ze 4 bílků, špetky soli a 220 g krystalového cukru vyšleháme tuhý sníh. Do něj přimícháme 5 pl maizeny nebo vanilkového pudinku.

2. Ze 4 žloutky, 120 g moučkového cukru a 120 g másla a vanilky vyšleháme krém.

3. Do krému vmícháme 220 ml vlažného mléka.

4. Hrubou mouku prosejeme s kypřícím práškem do pečiva. Po částech ji vmícháme do těsta.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články