Luxusní řezy s vaječným likérem.Něco tak dobrého, a přitom jednoduchého na přípravu, jsem dlouho nejedla ani cukrárně

4345
Sdílejte

Postup:

1. Bílky vyšleháme se špetkou soli dotuha. Během šlehání přisypáváme cukr a dále šleháme, dokud se cukr nerozpustí. Do sněhu zlehka zamícháme žloutky. Mouku prosejeme s kypřícím práškem, kakaem a kukuřičným škrobem. Sypkou směs a pomleté ​​oříšky zapracujeme do vaječné masy.

2. Troubu vyhřejeme na 180 stupňů Celsia. Připravenou masu rozetřeme na plech (30 x 40 cm) vyložený papírem na pečení. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 18 až 20 minut. Upečené těsto necháme vychladnout, pak na něj navrstvíme scezené brusinky. Dobře vychlazenou smetanu vyšleháme se ztužovačem šlehačky a vanilkovým cukrem dotuha.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články