Takové keksíky jste ještě nejedli! Křehoučké, slaďoučké a upečené s láskou. Takové si uděláte jen doma. V cukrárně je neseženete.

1985
Sdílejte

Z těsta oddělujte menší kousky. Postupně z nich vyválejte tenký plát a vykrajujte formičkami vždy sudý počet kousků. Vykrájené tvary dejte na suchý nevymaštěný plech. Vložte do trouby předehřáté na 180°C a pečte asi 10 minut.

Vychladlé keksíky namažte džemem a spojte k sobě. Hotové můžete ozdobit rozpuštěnou čokoládou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články