Lahůdkový salát pro líné: Takové recepty miluji – fantastická chuť a žádná práce, celá naše rodina ho doslova zbožňuje !

11758
Sdílejte

Postup:

1. Vejce vyjmeme z chladničky dříve, aby získali pokojovou teplotu. Potom žloutky oddělíme od bílků, na majonézu bílky nebudeme potřebovat.

2. Žloutky vyšleháme metličkou nebo elektrickým šlehačem a přitom po kapkách přiléváme olej.

3. Když hmota začne houstnout, pramínek oleje může být silnější. Pokud už máme majonézu tuhou, přidáme trochu soli, cukru a pár kapek octa nebo citronové šťávy a na závěr trochu prošleháme.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články