Jestli máte srdce na správném místě, tak se na to musíte podívat ! „Co vše dokáže láska?“ Tyto dojemné fotky zachráněného psa „před a po“ to krásně ukazují

3072
Sdílejte

Když se zdravotní stav ženy z litevského města Radviliškis natolik zhoršil, že již nemohla žít sama, musela být přijata do nemocnice. Všichni její příbuzní však žili různě po světě, a tak se nikdo nemohl postarat o její domácí mazlíčky, kteří zůstali opuštění.

Úřady po dlouhé měsíce hledaly způsob, jak zvířata zachránit, až se konečně objevil útulek s názvem Vyšnių sodas, který nabídl pomocnou ruku. Když pracovníci útulku dorazili do domu ženy, zjistili, že jeden ze psů jménem Pluto potřebuje urgentně pomoc.

„Našli jsme štěně v hrozném stavu společně s několika dalšími zvířaty, která byla ponechána v opuštěném domě,“ popisují pracovníci útulku.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články