Jak ovlivňuje krevní skupina váš způsob života ? Poznejte tu svou do detailu

30337
Sdílejte

To, s jakou krevní skupinou se narodíte, nedokážete ovlivnit, protože ji zdědíte po svých rodičích. Během života se nemění, a tak máte stejnou krevní skupinu po celý svůj život.

Vědci zjistili, že právě krevní skupina dokáže hodně napovědět o charakteru člověka, o tom jaký je a jak zvládá stres. Dokonce díky ní dokážou i určit, co byste měli jíst.

Existují čtyři základní krevní skupiny (A, B, 0 a AB), které se liší podle přítomnosti speciálních antigentů v krevních buňkách. Ale i v rámci jedné skupiny existuje mnoho podkategorií, které nás odlišují a ukazují tak složitost lidského těla.

Každopádně je dobré znát vlastnosti své krevní skupiny, protože pak lépe porozumíte tomu, jak vaše tělo funguje.

Článek pokračuje na další straně

Nejvhodnější jídlo pro danou krevní skupinu

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články