Nasypala jahody do mascarpone a šlehačky. Za 20 minut udělala tak luxusní zákusek, jaký si kupují jen ti nejbohatší. Udělejte si ho doma za pár korun!

4096
Sdílejte

Pracovní postup

Bílky oddělte od žloutků a ušlehejte z nich tuhý sníh. Ten zatím uložte do ledničky

Žloutky vyšlehejte s cukrem do pěny, postupně přidávejte mouku prosátou s práškem do pečiva a kakao. Nakonec opatrně vmíchejte tuhý sníh z bílků.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články