Jablečná bábovka na způsob luxusní Sacher dorty : Bábovku peču každý týden. Lepší jsem ještě nejedla !

18262
Sdílejte

4. Pečeme na 180 ° C 50-60 minut – špejlí vyzkoušejte, zda je bábovka hotová

Pokračování na další straně

5. Po upečení vyklopíte z formy a nechte vychladnout

6. Studenou bábovku potřete ze všech stran marmeládou – tu lze zředit trochou rumu a dejte vychladit – pak zalijte polevou a uschovejte v chladu, zhruba 15 minut před podávání vyjměte z chladničky.

Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články