Jablečná bábovka na způsob luxusní Sacher dorty : Bábovku peču každý týden. Lepší jsem ještě nejedla !

18261
Sdílejte

100 g kvalitní čokolády (alespoň 70%)

65 g vody

Pokračování na další straně

Postup:

1. Nejdříve si připravíme těsto. V misce smícháme všechny suché přísady. Potom do směsi přimícháme vejce, jablka i se šťávou, rozpuštěné a vychladlé máslo. Vymícháme jednotné hladké těsto.

2. Formu vymažeme a vysypeme hrubou moukou.

3. Těsto nalijeme do formy.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články