Fenomenální višňový dort s vaječným likérem. Každý, kdo ho vyzkoušel, si ho nemohl vynachválit !

2277
Sdílejte

4. Vychladlý korpus dvakrát vodorovně překrojíme. Jeden plát vložíme zpět do formy a natřeme polovinou krému. Přikryjeme druhým plátem, mírně přitlačíme. Natřeme zbytkem krému, na který dáme poslední plát. Dort přes noc odložíme do chladu ztuhnout.

Recept pokračuje na další straně

5. Dort ozdobíme: Druhý den dotuha vyšleháme smetanu s prosetým práškovým cukrem. Dort vyjmeme z formy. Vrch i boky potřeme přibližně třetinou šlehačky. Zbytkem šlehačky a kávovými zrny ozdobíme povrch dortu. Uprostřed vytvoříme šlehačkový kruh, který vyplníme vaječným likérem.
Dobrou chuť

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články