Postup:
1. Připravíme těsto: Ve větší míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Během šlehání po lžících přidáváme 4 lžíce vlažné vody. V další misce smícháme mouku s kakaem a instantní kávou a tuto směs prosejeme na vaječnou pěnu. Lehce vmícháme.
2. Troubu vyhřejeme na 180/160 ° C. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem. Naplníme připraveným těstem, povrch uhladíme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 25 až 30 minut. Upečený korpus necháme vychladnout.
Recept pokračuje na další straně
3. Připravíme nádivku: Plátky želatiny zalijeme trochou vody. V misce smícháme jogurt, vaječný likér a moučkový cukr. Želatinu rozpustíme a vyšleháme se 3 lžícemi jogurtového krému. Tuto směs pak smícháme se zbytkem jogurtového krému. Na chvíli odložíme do chladu. Když masa začne želírovat, přimícháme okapané višně. Nakonec vmícháme dotuha vyšlehanou smetanu.
Recept pokračuje na další straně