Famózní piškotové řezy s pudinkem zdobené dětskými piškoty a čokoládovou polevou

18295
Sdílejte

Doporučení:

Vaření pudinku: Polovinu mléka dáme vařit, v druhé polovině studeného mléka rozmícháme pudinkový prášek a cukr. Jakmile přivedeme mléko k varu, za stálého míchání přilijeme studené mléko s pudinkem. Mícháme tak dlouho, až pudink přivedeme k varu a vaříme 1-2 minuty. Sundáme z tepla a dále zpracováváme dle příslušných receptur.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články