Famózní piškotové řezy s pudinkem zdobené dětskými piškoty a čokoládovou polevou

18295
Sdílejte

3. Těsto nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech, pečeme ve středně vyhřáté troubě (180 °C) dorůžova

4. Pudink uvaříme podle přidaného návodu na obalu z jednoho litru mléka a 6 lžic cukru, uvařený pudink necháme částečně prochladnout, do vlažného pudinku zašleháme máslo

5. Pudinkovou hmotu nalijeme na prochladlý upečený korpus, na pudink vyskládáme dětské piškoty, dezert necháme v lednici ztuhnout

Pokračování na další straně

6. Ve vodě rozehřátou polevou ozdobíme povrch dezertu, v lednici necháme, nejlépe do druhého dne, ztuhnout, pak rozkrájíme na jednotlivé řezy a můžeme podávat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články