Domácí rohlíky jako z pekárny: Pečou se jen 10 minut a lepší domácí pečivo jste ještě nejedli !

31707
Sdílejte

4. Každý bochánek rozválíme a následně srolujeme do tvaru rohlíčku.

5. Přendáme na plech vystlaným pečícím papírem a necháme ještě 10 minut vykynout. Potřeme rozšlehaným žloutkem a ve vyhřáté troubě na 220 stupňů pečeme 10-12 minut.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články