Domácí rohlíky jako z pekárny: Pečou se jen 10 minut a lepší domácí pečivo jste ještě nejedli !

31707
Sdílejte

Postup:

1. Ze surovin klasickým způsobem připravíme kynuté těsto – kvásek z vlažného mléka, cukru a droždí. Pak přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké, vláčné těsto, které dáme vykynout na teplé místo.

2. Z vykynutého těsta zprávu 27 malých bochánků, které necháme ještě chvíli pod utěrkou vykynout.

3. Když jsou bochánky vykynuté, každou rozválíme na délku asi 20 cm.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články