Domácí bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem, které si můžete doma snadno a rychle udělat

1897
Sdílejte

Postup:

1. Necháme změknout máslo, které pak ušleháme

2. Medvědí česnek, petržel, kopr a pažitku na jemno rozsekáme

3. Bylinky zamícháme do másla

4. Přidáme jemně nastrouhaný parmazán

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články