Domácí bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem, které si můžete doma snadno a rychle udělat

1894
Sdílejte

Máslo s medvědím česnekem, petrželkou, pažitkou, koprem a strouhaným parmazánem. Výborné je na steaky a další pečená či grilovaná masa, ale i na chleba.

Ingredience:

350 g másla

70 g medvědího česneku

30 g strouhaného parmazánu

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články