Cuketový blesk s čokoládou: Úžasně šťavnatý koláč připravený za 15 minut – a cuketu v něm ani necítíte !

21839
Sdílejte

2.Větší plech si vyložíme pečícím papírem, vylijeme těsto a pečeme při teplotě 180 ° C přibližně 30 minut. Pokud máme menší plech, koláček bude vyšší, pečeme déle při nižší teplotě 170 ° C, aby se propekl.

3.Po upečení ho potřeme libovolným džemem a polijeme rozpuštěnou čokoládou smíchanou se zakysanou smetanou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články