Smíchala mouku s čokoládou a za 10 minut servírovala takovou dobrotu, po které se olizovala celá rodina. Druhý den šlehala znova se stejným úspěchem!

2416
Sdílejte

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a za stálého míchání ji zapracujte do těsta. Rozehřátou pánev potřete máslem a vlijte do ní ½ polévkové naběračky těsta. Když se na povrchu palačinky začnou tvořit bublinky, obraťte ji a opečte dozlatova.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články