Domácí paštiky byly odjakživa mimořádně oblíbené. Patřily k tomu nejlepšímu, co si mohli lidé namazat na chleba. Potřebujete hlavně dobré suroviny, jako je krásně prorostlý bůček, lahodná čerstvá zelenina a koření. Příprava je až neuvěřitelně snadná a pokrm určitě stojí za to, i když trvá trochu déle, než si na něm pochutnáte. Času určitě nelitujte a připravte si famózní domácí nefalšovanou bůčkovou paštiku už dnes.
Kam dál?
- Zdravé mlsání za pár korun a bez zbytečných kil navíc? Žena upekla cukroví pro celou rodinu, po kterém se nepřibírá!
- Recept na suflé se třemi druhy sýra – dokonalé pohoštění s neopakovatelnou chutí a strukturou
- „Benátská noc“ Luxusní čokoládovo-vanilkový dezert s luxusní polevou – hotový za 35 minut !
- Zavolala je na večeři. Když slyšeli, že bude bramborová kaše, moc se jim nechtělo. Jak ale uviděli, co jim ve skutečnosti naservírovala, nezbylo ani soustíčko!