Hodila brambory do vody a přidala k nim taveňák. Za 10 minut servírovala takovou bramboračku, jakou uměly jen naše babičky!

2543
Sdílejte

Polévku rozmixujte. Přidejte tavený sýr a nastrouhaný parmazán. Vařte na mírném ohni. Až se sýry rozpustí, odstavte. Nakonec přidejte pažitku, mléko, prolisovaný česnek.

Chleba nakrájejte na kostičky a dokřupava opečte na oleji. Před podáváním vložte do polévky. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články