Hodila brambory do vody a přidala k nim taveňák. Za 10 minut servírovala takovou bramboračku, jakou uměly jen naše babičky!

2543
Sdílejte

 

Ingredience

  • 2 střední cibule
  • 2 ks taveného sýra ve střívku
  • 4 brambory
  • 2 stroužky česneku
  • 300 ml mléka
  • 100 g parmazánu
  • sůl, mletý pepř
  • 3 polévkové lžíce nakrájené pažitky
  • 1 polévková lžíce oleje
  • 1,5 litru vody nebo vývaru
  • chleba

Pracovní postup

Cibuli najemno nakrájejte a nechte zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidejte oloupané a na malé kostičky nakrájené brambory. Zalijte vodou nebo vývarem, podle potřeby osolte a opepřete. Vařte, dokud brambory nezměknou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články