„Benátská noc“ Luxusní čokoládovo-vanilkový dezert s luxusní polevou – hotový za 35 minut !

22078
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Pečeme na 170 stupňů asi 20 minut. Na krém smíchejte žloutky s cukrem, moukou a mléko. Vše zahříváme na mírném plameni. Takto vaříme do zhoustnutí.

5. Poté hned odstavíme a zašleháme do studeného krému máslo. Navrstvěte na upečené korpusy a dejte na hodinu do lednice.

6. Na polevu zahřívejte všechny přísady a až budete mít hladkou hmotu, přelijte připravený dezert a hezky uhlaďte.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články