6 nej. receptů na úžasné hrníčkové koláče na každou příležitost: Když je upečete zmizí jako blesk !

6050
Sdílejte

500 g jemného tvarohu
půl šálku moučkového cukru
1 lžička vanilkového extraktu
2 vejce
2 lžíce Solamylu
2 šálky rybízu (mohou být i kompotované nebo mražené)

Na podávání:

půl šálku kysané smetany
1 lžíce moučkového cukru
špetka mleté ​​vanilky

Postup :

1. Z mouky, cukru, másla, ze žloutku a špetky soli vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do fólie a nechte alespoň 1 hodinu vychladit. Zatím smíchejte všechny suroviny na tvarohovou náplň.

2. Vychlazené těsto vyválejte a rozložte do vymazané formy (24 cm). Přebývající části cesta ořízněte. Na těsto vylijte tvarohovou směs a posypte rybízem. Pečte v troubě vyhřáté na 180 ° C asi 30 minut. Vychladlý koláč podávejte s kopečkem zakysané smetany, ochucené vanilkou a cukrem.

Recept pokračuje na další straně

Obrácený banánových KOLÁČ s karamelu

1 KUS, PŘÍPRAVA 30 MINUT + 30 MINUT CHLAZENÍ CESTA, PEČENÍ 35 MINUT

Potřebujete:

1 a půl šálku hladké špaldové mouky
100 g másla
1 vejce
2 lžíce třtinového cukru
1 lžička kypřícího prášku
Na karamel:

půl šálku krystalového cukru
30 g másla
3 zralé banány

Postup :

1. Troubu předehřejte na 200 ° C a připravte těsto. Jednoduše smíchejte všechny ingredience. Potom těsto nechte v lednici půl hodiny odpočinout.

2. Do hrnce se silným dnem nasypte cukr a zahřívejte, dokud se nerozpustí. Když má zlatou barvu, přidejte máslo a míchejte, aby se rozpustilo. Hotový karamel vylijte do formy na chlebíček a na něj poklademe přepůlené banány (opatrně, karamel je stále velmi horký).

3. Těsto rozválejte na velikost formy a zakryjte jím banány. Okraje cesta zastrčte do formy a dejte péct na 35 minut. Upečený koláč pomocí talíře ihned převrátí, aby karamel neztuhne.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články