6 nej. receptů na úžasné hrníčkové koláče na každou příležitost: Když je upečete zmizí jako blesk !

6050
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

 

Strakatý kakaovo-tvarohový dort

NA PLECH, PŘÍPRAVA 35 MINUT, PEČENÍ 30-40 MINUT

Potřebujete:

Na tvarohovou směs:

500 g jemného tvarohu
1 šálek mléka
2 vejce
třičtvrtě šálku moučkového cukru
1 balíček vanilkového pudingu
Na kakaovou směs:

2 vejce
1 šálek krystalového cukru
třičtvrtě šálku slunečnicového oleje
1 šálek mléka
1 šálek polohrubé mouky
1 šálek špaldové celozrnné mouky
3 lžíce kakaa holandského typu
půl šálku lískových oříšků (nasekaných nahrubo)
1 balíček kypřícího prášku
kakao a oříšky na ozdobu

Postup:

1. Troubu zahřejte na 170 ° C. V míse smíchejte všechny suroviny na tvarohovou směs a dejte stranou.

2. Připravte kakaovou směs: Vymíchejte vejce s cukrem, postupně přidejte olej, mléko, obě mouky, kakao, oříšky i prášek do pečiva.

3. Na plech (34 x 24 cm) vyložený pečícím papírem vylijte 2/3 kakaové směsi a rozetřete na ni celou tvarohovou směs. Zbylou kakaovou směs ukládejte lžící na tvarohovou vrstvu, aby na ní vznikly pěkné flíčky. Koláč pečte 30-40 minut a potom ho nechte dobře vychladnout. Před podáváním ho ještě posypte kakaem a sekanými oříšky.

 

Recept pokračuje na další straně

Linecké rybízový KOLÁČ S TVAROHEM

ZA PLECH, PŘÍPRAVA 30 MINUT + 1 HODINA CHLAZENÍ CESTA, PEČENÍ 30 MINUT

Potřebujete:

1 a půl šálku hladké mouky
půl šálku moučkového cukru
125 g másla
1 žloutek
špetka soli
Na tvarohovou náplň:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články