15-minutový tvarohový pamlsek s banány: Netřeba vařit, netřeba péct a lepší dezert nemají ani v cukrárně!

14930
Sdílejte

Krém navrstvíme na sušenky pomocí cukrářského sáčku.

Pokračování na další straně

Na vrstvu krému ukládáme sušenky.

Pokračujeme opět vrstvou krému.
A vrstva sušenek .
Poslední vrstva krému a do středu uložíme na polovinu překrojené banány.

Kolem uložíme opět sušenky a zbylý krém.
Pokračování na další straně

Takto vypadá téměř hotový dezert.

Pomocí fólie spojíme a vytvoříme tvar střechy.


Šlehačku připravíme podle návodu na obalu a natřeme na vrch dezertu. Nakonec dozdobíme čokoládovou polevou.

Dáme vychladit, dozdobíme podle vkusu a máme hotovo.

Dobrou chuť

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články