V pánvi rozehřejte sádlo, opečte klobásky a odložte je stranou. Ve výpeku osmahněte cibuli dozlatova, přidejte k ní zelí. Promíchejte a duste doměkka. Podle potřeby podlijte troškou vody. Zelí osolte, okmínujte a nechejte vydusit všechnu tekutinu. Vypněte plamen a nechejte zchladnout.
Kam dál?
- Nejlepší likérové špice, jaké jste kdy jedli.Lepší než cukrárny.
- Smíchala prsa s pestem a podusila s rajčaty. Takovou přípravu kuřecího jistě neznáte. Olizovala se celá rodina!
- Nejlepší nepečený pamlsek na léto: Pokud máte doma 2 kelímky smetany a drobné ovoce, tento recept určitě vyzkoušejte !
- Zaručeně nejlepší Cuketové pagáče: To těsto je tak lehoučké a výborné, že i druhý den jsou jako čerstvě upečené !