Těsto naplnila zelím a klobásou. Za 10 minut voněla celá kuchyň. Takovou lahůdku jste ještě neochutnali.

2878
Sdílejte

 

Pracovní postup

Hladkou mouku prosejte do větší mísy. Přidejte k ní rozdrobené droždí, polévkovou lžíci cukru, změklý tuk, žloutky zalijte to teplým mlékem. Vařečkou důkladně promíchejte. Přikryjte utěrkou a nechejte vykynout na teplém místě.

Během kynutí si připravte náplň. Zelí nastrouhejte nebo nakrájejte na tenké proužky. Cibuli nakrájejte na drobné kousky, klobásky na kolečka.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články