Těsto naplnila zelím a klobásou. Za 10 minut voněla celá kuchyň. Takovou lahůdku jste ještě neochutnali.

2866
Sdílejte

Patříte mezi lidi, kteří nemají rádi sladká jídla? Přesně pro vás je tady recept na zelňáky, slanou pochoutku k pivu i vínu. Lahodnou chuť zelí doplňuje pikantní klobása. Tyto placky oceníte nejen proto, že skvěle chutnají, ale také pro snadnou přípravu. Zpestřete si karanténu ještě dnes.

Ingredience

Na těsto

  • 500 g hladké mouky
  • 42 g droždí (kostka)
  • 400 ml teplého mléka
  • 1-2 žloutky
  • 250 g změklého tuku (máslo, margarín)
  • 1 polévková lžíce krystalového cukru

Na náplň

  • hlávka zelí
  • 1 cibule
  • 1 – 2 klobásky
  • sůl, kmín, mletý pepř

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články