Zasypala těstoviny brynzou a dala to do trouby. Za 15 minut servírovala takovou lahůdku, po které se olizoval i ten nejmlsnější člen rodiny.

2890
Sdílejte

Zapékací nádobu vymažte olejem. Na dno nasypejte část uvařených těstovin. Na ně rozprostřete polovinu koleček klobásy a část slaniny, pokryjte polovinou rozdrobené brynzy a posekanou jarní cibulkou. Podle chuti osolte a posypte mletou červenou paprikou.  

Celý postup zopakujte s tím, že na jarní cibulku přidejte pokrájenou zelenou papriku a pálivou papričku. Naplněnou nádobu dejte zapéct na 15 minut do trouby vyhřáté na 200 stupňů. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články