Smíchala čočku s cibulí a uzeninou. Za 15 minut servírovala takový oběd, po kterém se olizovala celá rodina.

2754
Sdílejte

 

Ingredience

  • 300 g čočky
  • 200 g prorostlé uzené slaniny
  • 3 cibule
  • 50 g másla 
  • sůl

 

Pracovní postup

Čočku přeberte, propláchněte a nechejte namáčet aspoň 2 hodiny, nejlépe přes noc. Druhý den vodu slijte a čočku uvařte doměkka v nové vodě. Uvařenou čočku osolte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články