Vynikající a velmi jednoduchý oběd pro celou rodinu: Karbanátky, brambory a smetanová omáčka na jednom plechu !

26573
Sdílejte

Dobře promíchejte a nechte stát 20 minut.

Pekáč vymažeme olejem. Ze směsi vyformujte mokrýma rukama karbanátky a rozložte je po okrajích plechu.

Očistěte 4-5 středně velké brambory a dejte je do středu pekáče. Pečeme v troubě při 220 ° C přikryté alobalem během 15 – 20 minut.

Pokračování na další straně

Připravíme si omáčku:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články