Vynikající a rychlý čoko pamlsek : Pouze smetana, dlouhé piškoty a tmavá čokoláda.Více nepotřebujete. Vypadá i chutná neskutečně

36362
Sdílejte

POSTUP :

Smetanu na šlehání si vyšleháme. Vmícháme rozpuštěnou, ochlazenou čokoládu.

Nyní už jen navrstvit. Piškoty krátce namočíme do mléka a ukládáme do formy.
Na sušenky vrstva krému. Na vrch nalijeme polevu a dáme ztuhnout do lednice. Před podáváním uděláme na vrchu zářezy.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články