Uvařila vejce ve vodě s octem. Za 10 minut servírovala takovou večeři, jakou si dáte jen v té nejluxusnější restauraci!

2841
Sdílejte

Pracovní postup

V menším hrnci rozpusťte 1 polévkovou lžíce másla, přidejte hladkou mouku a dobře promíchejte. Krátce osmahněte. Za stálého míchání přilijte teplé mléko a chvilku povařte. Přidejte žloutek, parmezán, hořčici. Osolte, opepřete a dobře promíchejte.

Do druhého hrnce dejte vařit vodu a přidejte ocet. Pomocí metličky vytvořte vodní vír, do kterého vyklepněte nejdříve 1 vejce, vařte 5 minut a potom opatrně vyjměte. Stejným způsobem uvařte druhé vejce.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články